Vores tanker om bæredygtighed

Let's face it - at købe nyt tøj er bare ikke særlig bæredygtigt. Men hvad gør man så, når man føler en kæmpe glæde ved en smuk, ny kjole eller et par fine sko? 

Vores holdning til bæredygtighed er: køb mindre, men bedre. Køb noget i en ordentlig kvalitet, så det holder længere. Køb noget, du virkelig elsker, i stedet for den seneste trend, som ender i bunden af skabet i løbet af en måned. Køb noget som kan bruges til mange lejligheder og årstider.

Hos Dress the Bird forhandler vi primært små brands med små kollektioner, som vi forudbestiller, så der er ikke en masse spild. Desuden producerer mange af mærkerne de samme styles år efter år. Det er altså ikke tøj som "går af mode” efter kort tid.

Bæredygtig produktion af tøj er en jungle at finde rundt i, men vi gør vores bedste for finde brands, hvor bæredygtig og etisk ansvarlig produktion bliver prioriteret højt.

Nedenfor kan du se en liste over, hvor de forskellige brands bliver produceret, samt et link til brandets egen beskrivelse af, hvad de gør ifht. bæredygtighed (hvis beskrivelsen findes på deres hjemmeside)

Produktion i Europa

Produktion i Asien

Banned Apparel

Bright & Beautiful / Collectif

Charlie Stone Shoes

Chelsea Crew

Louche

MJM

Pretty Retro

Princess Highway

Sugarhill Brighton

The Seamstress of Bloomsbury

The Sticky Sis Club