Find den rigtige størrelse

Vi sælger mange forskellige brands i shoppen og størrelse og pasform kan derfor variere en hel del fra kjole til kjole. Men bare rolig - vi har gjort vores allerbedste for at guide dig så godt som muligt til at vælge den rigtige størrelse.

1. Mål dig selv

Vi anbefaler altid, at du måler dig selv, da mange af de brands, vi forhandler, har en anden pasform end man er vant til fra mainstream-butikkerne. For at finde din størrelse skal du først kende dine egne mål. 

  • Bryst: Mål hele vejen rundt om dit bryst (med den BH, du vil bruge), der hvor brystet er størst.
  • Talje: Mål hele vejen rundt om din talje uden tøj. Mål der hvor din talje er smallest. Det er ofte et godt stykke over navlen.
  • Hofter: Mål  hele vejen rundt om din numse og dine hofter uden tøj på. Mål der, hvor du er bredest.

2. Sammenlign med måleskemaet

Vi sælger mange forskellige brands i shoppen og der kan være stor forskel på pasformen. Under alle produkter finder du derfor en størrelsesguide, som er unik for lige netop den vare, du kigger på. Her finder du producentens måleskema og vores egen kommentarer til størrelsen.

3. Overvej tøjets pasform

Ofte vil du opleve, at dine mål ikke passer præcist ned i de størrelseskategorier, producenten har beskrevet. Ved hver vare har vi derfor angivet, hvad du bør vælge, hvis du ligger imellem to størrelser, eller om modellen generelt er lille eller stor i størrelsen.

Derudover angiver vi målene på den kvinde, der bærer tøjet på produktbillederne, og vi sætter aldrig nåle i ryggen for at få en kjole til at sidde bedre. På den måde håber vi at give dig et reelt indtryk af, hvordan tøjets pasform er.

 

Er du stadig i tvivl?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Send os evt. dine mål i en mail - så kommer vi med en anbefaling i forhold til størrelse.

 

Send en mail: Kontakt@dressthebird.dk

Skriv på facebook: facebook.com/dressthebird/

Ring: +45 42 47 45 44

   

 

Det siger kunderne på Trustpilot:

★★★★★

Helt vildt god webshop

Fineste varer, hurtigste levering og altid god service, når man har brug for hjælp til størrelse eller andet. Anbefales.

Se på trustpilot

★★★★★

Lækker shop og fremragende service

Elsker at støtte en lokal shop og så kan man jo ikke komme udenom, at det bare er den ene lækre vare efter den anden. Elsker min nye taske.

Se på Trustpilot

★★★★★

Nye mærker og dejlig betjening

Dejlig butik med nyt, lækkert tøj og sko i vintagestil. Mærker jeg ellers ikke har stødt på og skøn, nærværende betjening. Varmeste anbefalinger herfra.

Se på Trustpilot

★★★★★

Skøn butik

Har både handlet, hvor jeg har beholdt samt sendt retur. Det er urolig lækre vare, men nem og hurtig levering samt returnering. Kommer til at handle her igen og snart besøge dem i Århus.

Se på trustpilot

★★★★★

Super kvalitet i varer og fint udvalg.

Kundeservice helt i top. Hurtig levering og retur går også nemt. Kan kun rose butikken på alle parametre

Se på Trustpilot

★★★★★

Jeg købte en virkelig smuk kjole i...

Jeg købte en virkelig smuk kjole i lækker kvalitet. Hjemmesiden er overskuelig og bestillingsprocessen enkel og pakken kom hurtigt frem. Jeg kan varmt anbefale Dressthebird.

Se på trustpilot

★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering. Modtog en skøn kjole i fin kvalitet, der sidder som den skal.
Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bestiller fra Dressthebird.

Se på Trustpilot