Returnering og ombytning

Returnering fra danske adresser

Hvis dit køb ikke var helt rigtigt, er det heldigvis nemt at sende retur. Du skal bare returnere varen til os senest 30 dage efter, du har modtaget den. Husk at oplyse ordrenummer eller navnet på den person, der har afgivet ordren. 

Det nemmeste og sikreste er at anvende vores GLS-pakkelabel. Det koster kun 29 DKK, som bliver trukket fra det beløb, du skal have retur (ved ombytning til en anden vare er labelen gratis). 

Du kan hente GLS-pakkelabel og returseddel lige her: Gå til returportalen >> 

Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for, at pakken når frem til os. Vi anbefaler derfor altid, at du bruger vores pakkelabel, da pakken i så fald er forsikret og sporbar. Husk at gemme kvitteringen for indlevering!

Hvis du ikke ønsker at anvende vores label, skal du sende pakken til nedenstående adresse. Husk, at det er dig der bærer det fulde ansvar for at pakken, når frem til os. Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshop! Send pakken til:

Dress the bird ApS
Kjeld Tolstrups Gade 104
8000 Aarhus C
Danmark

 

Læs mere om reglerne for returnering i vores handelsbetingelser.

 

Ombytning til anden vare eller størrelse

Hvis du vil ombytte til en anden vare eller størrelse kan du gratis anvende vores returlabel. Du kan ombytte på to måder:

1. Vi sender dig den nye vare, når vi har modtaget din returnering. Kontakt os evt. forinden, så vi kan reservere varen til dig. 

2. Du kan købe den nye vare på shoppen med det samme, hvis du vil være sikker på den ikke bliver udsolgt. Så returnerer vi beløbet for returvaren, når vi modtager den.

Hvis du ønsker at ombytte til en vare, der er dyrere end den returnerede vare, skal du anvende mulighed nr. 2.

Du kan hente returseddel og gratis pakkelabel på vores returportal:

Gå til returportalen >>

 

Returnering af en gave

Vi fører som udgangspunkt pengene til det kort, der blev brugt til at betale for ordren. Men hvis du ønsker det, kan vi i stedet sætte pengene ind på et gavekort, som sendes til din mail-adresse. Skriv på retursedlen, hvis du ønsker dette. Hvis du vælger denne løsning er trækker vi ikke de 29 DKK i returfragt.

Gå til returportalen >>

 

Returnering fra adresser uden for Danmark

Ønsker du at returnere en vare, skal du sende den tilbage senest 30 dage efter modtagelse. Du skal selv betale returomkostningerne. Du er ansvarlig for pakken, indtil vi har modtaget den, så vi anbefaler, at du sender den som sporbar pakke og får en kvittering. Husk at vedlægge en seddel med dit navn eller ordrenummer, så vi kan finde din ordre. Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshop!  

Send pakken til:

Dress the bird ApS
Kjeld Tolstrups Gade 104
8000 Aarhus C
Danmark
  
Læs mere om reglerne for returnering i vores handelsbetingelser.