Returnering og ombytning

Returnering fra danske adresser

Du har altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager din vare. Det nemmeste og sikreste er at anvende vores GLS-pakkelabel. Det koster kun 39 DKK, som bliver trukket fra det beløb, du skal have retur.

Opret din returnering her: Gå til returportalen >> 

Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for, at pakken når frem til os. Vi anbefaler derfor altid, at du bruger vores pakkelabel, da pakken i så fald er forsikret og sporbar. Husk at gemme kvitteringen for indlevering!

Hvis du ikke ønsker at anvende vores label, skal du sende pakken til nedenstående adresse. Husk, at det er dig, der bærer det fulde ansvar for, at pakken når frem til os. Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshop! Send pakken til:

Dress the bird ApS
Kjeld Tolstrups Gade 104
8000 Aarhus C
Danmark

Du er også velkommen til at aflevere returvarer i vores showroom i Aarhus.

Læs mere om reglerne for returnering i vores handelsbetingelser

 

Ombytning til anden vare eller størrelse

Hvis du vil ombytte til en anden vare eller størrelse kan du gratis anvende vores returlabel. Du kan ombytte på to måder:

1. Vi sender dig den nye vare, når vi har modtaget din returnering. Send os evt. en mail på kontakt@dressthebird.dk, hvis vi skal reservere den nye vare til dig.

2. Du kan købe den nye vare på shoppen med det samme, hvis du vil være sikker på den ikke bliver udsolgt. Så returnerer vi beløbet for returvaren, når vi modtager den.

Du kan hente en gratis pakkelabel på vores returportal:

Gå til returportalen >>

 

Returnering af en gave

Vi fører som udgangspunkt pengene til det kort, der blev brugt til at betale for ordren. Men hvis du ønsker det, kan vi i stedet sætte pengene ind på et gavekort, som sendes til din mail-adresse. 

Gå til returportalen >>

 

Returnering fra adresser uden for Danmark

Ønsker du at returnere en vare, skal du sende den tilbage senest 14 dage efter modtagelse. Du skal selv betale returomkostningerne. Vær opmærksom på at returpakker fra Norge, kan blive pålagt et administrationsgebyr på 160 DKK, når de bliver tjekket i tolden. Hvis vi bliver opkrævet for dette gebyr, fratrækkes det dit returbeløb. 

Du er ansvarlig for pakken, indtil vi har modtaget den, så vi anbefaler, at du sender den som sporbar pakke og får en kvittering. Husk at vedlægge en seddel med dit navn eller ordrenummer, så vi kan finde din ordre. Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshop!  

Send pakken til:

Dress the bird ApS
Kjeld Tolstrups Gade 104
8000 Aarhus C
Danmark
  
Læs mere om reglerne for returnering i vores handelsbetingelser.

Det siger kunderne på Trustpilot:

★★★★★

Helt vildt god webshop

Fineste varer, hurtigste levering og altid god service, når man har brug for hjælp til størrelse eller andet. Anbefales.

Se på trustpilot

★★★★★

Lækker shop og fremragende service

Elsker at støtte en lokal shop og så kan man jo ikke komme udenom, at det bare er den ene lækre vare efter den anden. Elsker min nye taske.

Se på Trustpilot

★★★★★

Nye mærker og dejlig betjening

Dejlig butik med nyt, lækkert tøj og sko i vintagestil. Mærker jeg ellers ikke har stødt på og skøn, nærværende betjening. Varmeste anbefalinger herfra.

Se på Trustpilot

★★★★★

Skøn butik

Har både handlet, hvor jeg har beholdt samt sendt retur. Det er urolig lækre vare, men nem og hurtig levering samt returnering. Kommer til at handle her igen og snart besøge dem i Århus.

Se på trustpilot

★★★★★

Super kvalitet i varer og fint udvalg.

Kundeservice helt i top. Hurtig levering og retur går også nemt. Kan kun rose butikken på alle parametre

Se på Trustpilot

★★★★★

Jeg købte en virkelig smuk kjole i...

Jeg købte en virkelig smuk kjole i lækker kvalitet. Hjemmesiden er overskuelig og bestillingsprocessen enkel og pakken kom hurtigt frem. Jeg kan varmt anbefale Dressthebird.

Se på trustpilot

★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering. Modtog en skøn kjole i fin kvalitet, der sidder som den skal.
Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bestiller fra Dressthebird.

Se på Trustpilot