Julegaver kan returneres frem til 20. januar 2019

Om Dress the bird

 

Fine, feminine hverdagskjoler

Dress the bird er en webshop, som er udsprunget af en stor kærlighed til kjoler - især kjoler i smukke, feminine snit, som typisk blev anvendt i 30'erne, 40'erne og 50'erne.

Tøjet på dressthebird.dk er indkøbt fra små udenlandske brands, som du ikke finder i de danske mainstream-butikker. Vi gør os umage for at finde tøj i høj kvalitet med smukke farver og feminine snitmønstre. Tøjet er inspireret af fortiden, men er udvalgt med henblik på at passe ind i nutiden og en almindelig garderobe. Og så er alt tøjet lavet af materialer, som er behagelige at have på.

 

Gratis ombytning

Pasformen er afgørende for, om du bliver glad for dit køb. Derfor bliver alt tøjet vist så detaljeret og ærligt som muligt - der bliver f.eks. aldrig sat nåle i ryggen for at få tøjet til at sidde bedre.

Passer tøjet ikke, kan du altid ombytte til en anden størrelse eller vare - helt gratis.

Hvis du er i tvivl om valg af størrelse, er du velkommen til at ringe eller skrive. 

Skriv på facebook: facebook.com/dressthebird/

Send en mail: Kontakt@dressthebird.dk

Ring: +45 42 47 45 44

 

Spred budskabet

Hvis du har haft en oplevelse med Dress the bird, som du gerne vil dele med andre, må du meget gerne skrive en anmeldelse på shoppens facebookside facebook.com/dressthebird/

Og du får masser af likes og thumbs up herfra, hvis du har lyst til at dele et billede af dig og dine indkøb på Instagram. Husk at tagge billedet med @dressthebird, så vi kan finde dig.

Lager & administration

Dress the bird ApS
Sindalsvej 21
8240 Risskov
Danmark
CVR: 37291587

 

Se udvalget af kjoler, nederdele, overdele, bukser og tasker

GÅ IKKE GLIP AF DRØMMEKJOLEN!

Vores fine sager kommer ofte hjem i et begrænset antal og nogle størrelser bliver hurtigt udsolgt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked så snart, der er nye varer eller udsalg i shoppen.