Om Dress the bird

Tusind tak, fordi du har valgt at kigge forbi Dress the bird! Her finder du sko og tøj i høj kvalitet - håndplukket fra små, uafhængige brands, som du ikke finder i de danske mainstream-butikker. Vi gør os umage for at finde tøj, som skiller sig ud fra mængden med smukke farver, fine prints og feminine snitmønstre - gerne med et strejf af retro. Desuden forsøger vi så vidt muligt at finde brands, som vægter bæredygtighed og ansvarlig produktion højt.
 
Dress the bird fokuserer ikke på sæsonernes skiftende trends. I stedet håber vi, at du kan finde unikke favoritter til garderoben, som du kan elske mange år ud i fremtiden.

 Lynhurtig levering

Alt tøjet på Dressthebird.dk er på lager i Aarhus og klar til at sende afsted. Hvis du bestiller inden kl. 12 på en hverdag sender vi din pakke afsted samme dag! Og så har du den som regel dagen efter. Du er også velkommen til at afhente i vores showroom.

Personlig kundeservice

Dress the bird er en lille virksomhed, og vi sætter stor pris på hver og én af vores kunder. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp med en ordre. Vi finder altid en løsning:)

Send en mail: Kontakt@dressthebird.dk
Skriv på facebook: facebook.com/dressthebird/
Ring: +45 42 47 45 44 (kan ikke modtage sms’er)

Lager & Showroom
Dress the bird ApS
Kjeld Tolstrup Gade 104
8000 Aarhus C 
Danmark
CVR: 37291587

Det siger kunderne på Trustpilot:

★★★★★

Helt vildt god webshop

Fineste varer, hurtigste levering og altid god service, når man har brug for hjælp til størrelse eller andet. Anbefales.

Se på trustpilot

★★★★★

Lækker shop og fremragende service

Elsker at støtte en lokal shop og så kan man jo ikke komme udenom, at det bare er den ene lækre vare efter den anden. Elsker min nye taske.

Se på Trustpilot

★★★★★

Nye mærker og dejlig betjening

Dejlig butik med nyt, lækkert tøj og sko i vintagestil. Mærker jeg ellers ikke har stødt på og skøn, nærværende betjening. Varmeste anbefalinger herfra.

Se på Trustpilot

★★★★★

Skøn butik

Har både handlet, hvor jeg har beholdt samt sendt retur. Det er urolig lækre vare, men nem og hurtig levering samt returnering. Kommer til at handle her igen og snart besøge dem i Århus.

Se på trustpilot

★★★★★

Super kvalitet i varer og fint udvalg.

Kundeservice helt i top. Hurtig levering og retur går også nemt. Kan kun rose butikken på alle parametre

Se på Trustpilot

★★★★★

Jeg købte en virkelig smuk kjole i...

Jeg købte en virkelig smuk kjole i lækker kvalitet. Hjemmesiden er overskuelig og bestillingsprocessen enkel og pakken kom hurtigt frem. Jeg kan varmt anbefale Dressthebird.

Se på trustpilot

★★★★★

Nemt at bestille og hurtig levering. Modtog en skøn kjole i fin kvalitet, der sidder som den skal.
Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bestiller fra Dressthebird.

Se på Trustpilot