Returnering fra adresser uden for Danmark

  Du har 14 dages returret på ubrugte varer gældende fra den dag, du modtog din ordre. Husk at vedlægge en seddel med ordrenummer eller navnet på personen, som har købt varen. 

  Vær opmærksom på at returpakker fra Norge, kan blive pålagt et administrationsgebyr på 160 DKK, når de bliver tjekket i tolden. Hvis vi bliver opkrævet for dette gebyr, fratrækkes det dit returbeløb. 

  Du skal selv betale returomkostningerne. Husk, du er ansvarlig for pakken, indtil vi har modtaget den, så vi anbefaler, at du sender den som sporbar pakke og får en kvittering. Husk at vedlægge en seddel med dit navn eller ordrenummer, så vi kan finde din ordre. Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshop! Send pakken til:

  Dress the bird ApS
  Kjeld Tolstrups Gade 104
  8000 Aarhus C
  Danmark
    
  Læs mere om reglerne for returnering i vores handelsbetingelser.

  Det siger kunderne på Trustpilot:

  ★★★★★

  Helt vildt god webshop

  Fineste varer, hurtigste levering og altid god service, når man har brug for hjælp til størrelse eller andet. Anbefales.

  Se på trustpilot

  ★★★★★

  Lækker shop og fremragende service

  Elsker at støtte en lokal shop og så kan man jo ikke komme udenom, at det bare er den ene lækre vare efter den anden. Elsker min nye taske.

  Se på Trustpilot

  ★★★★★

  Nye mærker og dejlig betjening

  Dejlig butik med nyt, lækkert tøj og sko i vintagestil. Mærker jeg ellers ikke har stødt på og skøn, nærværende betjening. Varmeste anbefalinger herfra.

  Se på Trustpilot

  ★★★★★

  Skøn butik

  Har både handlet, hvor jeg har beholdt samt sendt retur. Det er urolig lækre vare, men nem og hurtig levering samt returnering. Kommer til at handle her igen og snart besøge dem i Århus.

  Se på trustpilot

  ★★★★★

  Super kvalitet i varer og fint udvalg.

  Kundeservice helt i top. Hurtig levering og retur går også nemt. Kan kun rose butikken på alle parametre

  Se på Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg købte en virkelig smuk kjole i...

  Jeg købte en virkelig smuk kjole i lækker kvalitet. Hjemmesiden er overskuelig og bestillingsprocessen enkel og pakken kom hurtigt frem. Jeg kan varmt anbefale Dressthebird.

  Se på trustpilot

  ★★★★★

  Nemt at bestille og hurtig levering. Modtog en skøn kjole i fin kvalitet, der sidder som den skal.
  Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bestiller fra Dressthebird.

  Se på Trustpilot